Политика за поверителност

на уебсайт ZIK.bg

Уебсайт ZIK.bg е собственост на “ЗИК КОНСУЛТИНГ“ ЕООД, дружество с ЕИК: 206965579, със седалище и адрес на управление: обл. Пловдив, гр. Кричим, ул. „Александър Стамболийски“ №82 . Дружеството извършва обработка на лични данни в съответствие с българското и европейското законодателство за защита на личните данни (Закон за защита на личните данни, в сила от 01.01.2002г. и Общ регламент (ЕС) 2016/679).

Политика за Бисквитки

Сайтът ZIK.bg използва т.нар. “бисквитки” или “cookies”. Те представляват малки текстови файлове, които Вашият браузър записва при всяко посещение на даден уебсайт. Те спомагат за по-доброто взаимодействие между потребителя и електронната система на сайта.

Всеки потребител има правото да откаже записването на „бисквитки“ или да ги изтрие след напускане на сайта. Възможно е и да настроите своя браузър така, че да забраните записването на тези файлове.

Важно е да се има предвид, че това може да наруши процеса на интеракция със съответния сайт.

Събирани лични данни

Сайтът на “ЗИК КОНСУЛТИНГ“ ЕООД събира лични данни, включващи име, имейл адрес и телефонен номер, по инициатива на потребителя, в случай че същият желае да отправи запитване чрез автоматизираната форма за изпращане на запитване.

Защита на личните данни

Събраните лични данни чрез формата за контакт на уебсайт ZIK.bg се използват за идентифициране на потребителя, както и при последваща комуникация с него, при изготвяне на бизнес предложения и формулиране на оферти.

Системата на сайта е изцяло защитена, според съвременните стандарти за киберсигурност. Личните данни на потребителите се обработват в централата на “ЗИК КОНСУЛТИНГ“ ЕООД в гр. Кричим, обл. Пловдив.

Всички доброволно предоставени от потребителя данни се съхраняват за срок от 10 години, съгласно действащото българско законодателство, след което се унищожават.

Право да бъдеш забравен

При желание, потребителят може да поиска предсрочно заличаване на личните данни от системите и архивите на “ЗИК КОНСУЛТИНГ“ ЕООД съгласно българското и европейското законодателство. За целта е необходимо да изпратите заявление на e-mail адрес: office@zik.bg. Искането Ви ще бъде обработено в рамките на 30 календарни дни.

Предоставяне на лични данни на трети лица

Събраните от сайта ZIK.bg лични данни не се предоставят на трети лица по никакъв начин и повод, с изключение на описаните в Закона за защита на личните данни случаи, включващи изискването на тези данни от страна на контролните органи и властите на Република България.